Ondeugdelijke heupprothesen Ondeugdelijke kunststofmatjes Ondeugdelijke borstprothesen Ondeugdelijke ICD-leads

Protheseletsel, wat nu?

Aan te raden is om niet eerst onderzoek te ondergaan dat geëntameerd wordt door de verzekeraar, maar direct contact op te nemen teneinde de uit te stippelen strategie te bepalen zodat een rechtvaardige gang van zaken gewaarborgd is en de schadevergoeding voor materiële en immateriële schade verkregen wordt waar u recht op heeft.

Wij raden u af van de wederpartij afkomstige medische machtiging of vaststellingsovereenkomst te tekenen of in zee te gaan met schaderegelingbureaus die vaak ten onrechte de indruk wekken dat het om onafhankelijke partijen zou gaan, hetgeen meestal beslist niet het geval is. Dit soort bureaus zijn vaak door de wederpartij aangezocht en komen derhalve niet voor uw belangen op. Het is dan ook niet in uw belang en zelfs zeer risicovol om zonder onafhankelijk juridisch advies medische machtigingen of vaststellingsovereenkomsten te tekenen. Met het tekenen van een vaststellingsovereenkomst loopt u het risico dat belangrijke schade onvergoed blijft en u bij toekomstige schade niet meer bij de producent kunt aankloppen.
Voorts adviseren wij u verwijderde protheses niet uit handen (aan de producent) te geven. Onafhankelijk onderzoek naar de prothese is dan niet meer mogelijk. Wint u hierover eerst juridisch advies in.

Contact

+31 35 601 50 80

Oude Enghweg 4 1217 JC Hilversum