Ondeugdelijke heupprothesen Ondeugdelijke kunststofmatjes Ondeugdelijke borstprothesen Ondeugdelijke ICD-leads

Ons kantoor

Wij, Van der Goen Advocaten, hebben meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van letselschadezaken zoals ter zake van bedrijfsongevallen, verkeersongevallen, beroepsziekte, productaansprakelijkheid, mishandeling (inclusief voeging als benadeelde partij in strafzaken), geschillen met zorgverzekeraars en schadeclaims als gevolg van medische fouten. Tevens behandelen wij zaken voor het medisch tuchtcollege.

Wij treden alleen op voor slachtoffers en declareren uitsluitend op basis van uurtarief. Wij vragen dus geen percentage van de aan u uit te keren vergoeding. Vaak kunnen alle kosten op de wederpartij verhaald worden.

Indien u het slachtoffer bent geworden van een medische fout of een ondeugdelijk hulpmiddel zoals een prothese kunt u bij ons terecht voor vragen over de (eventuele) aansprakelijkheid van arts, ziekenhuis of producent van het hulpmiddel. Aan ons kantoor is verbonden Prof. dr. B. Smalhout die reeds meer dan dertig jaar medisch adviseur is op gevarieerd medisch terrein.

Onze ervaren letselschadespecialisten zorgen voor de afhandeling van uw claim waarbij wij de benodigde extra stappen zetten om het in uw geval maximale resultaat te behalen.

Door de combinatie van ervaren juristen, advocaten en medische expertise zijn wij bij uitstek geëquipeerd een optimaal resultaat te behalen. Niet alleen bij het voeren van procedures, maar juist ook in de onderhandelingen.

Hier vindt u meer informatie over onze aanpak van Letselschades en medische fouten.

Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Contact

+31 35 601 50 80

Oude Enghweg 4 1217 JC Hilversum